Fazura Hilang 200,000 Pengikut Instagram Kerana Isu KimK

Berpunca daripada salah faham di antara kenyataan peminat di Instagram berkaitan isu KimK tempoh hari, Fazura kehilangan kira-kira 200,000 peminat di laman Instagramnya. FollowersFazura di Instagram sebelum ini sudah mencapai 1.8 juta, kini berkurang kepada 1.6 juta.

2- Fazura Hilang 200,000 Peminat  Isu KimK - ROTIKAYA
Manakala wanita yang menjadi perhatian kerana isu tersebut dengan menggunakan nama – vii.narza di Instagram kini sudah pun mencapai 32,000 pengikut. Okay, followers pun sudah ramai, apa lagi, boleh buat IG Review berbayar. Gurau saja.


Smeentara itu, reaksi peminat di laman Instagram Fazura masih lagi tidak henti-henti mempertikaikan tindakan pelakon dan juga penyanyi tersebut yang masih tidak mahu meminta maaf berhubung isu berkenaan. Fazura pun ambil keputusan untuk berdiam diri.
Apa yang pasti, perkara ini sekaligus memeriahkan industri seni tanah air ketika ini selain menghiasi kalendar hiburan sepanjang 2015. Moga apa yang berlaku di antara dua insan ini akan berakhir dengan sesuatu yang baik. 

1- Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK - ROTIKAYA
2- Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK - ROTIKAYA
3- Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK - ROTIKAYA


4- Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK - ROTIKAYA
5- Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK - ROTIKAYA
6- Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK - ROTIKAYA
Komen & Lain-lain
24 komen untuk “Fazura Hilang 200,000 Peminat Kerana Isu KimK
  1. opah says:
    nak bela sgt pondan tu + ego kau yg tinggu sgt…mmg patut pon hilang peminat
    1. Raihan says:
      Betul tuhhh opah…sy pun dia blok sbb sy komen kat satu pic dia..pic tuh ckp org yg buat salah tp x nak minta maaf itu org yg ego tinggi….sy komen are u talking abt urself??? Terus dia blok sy opah….what a bimbo girl
      1. Norhafiza Md Noor says:
        followers pun bodoh juga…bimbo tua pun nk ikut2….eeee. 🙁
        1. Lallala says:
          Jom belajar bahasa Sarawak bersama Fazura…..
          Kamek = Saya
          Kitak = Awak
          kim*k = Fazura!
          1. TM Jay says:
            facing up to…BIMBO.
    2. Yawn says:
      Who wants to be like Fazura? I stop paying attention her since since 2009
      I don’t……
  2. peeiiii says:
    xde anak raja nak minang….kawan2 pondan yg ramai..perangai pun mcm pondan…kimK jadi kim*k…sesuai la dgn Azwan Ali…kene reject dgn Ziana Zain terus jadi bapok tua
  3. Princess Bella says:
    Fazura jgn lupa selfie mcm si KimK. Pasti u meletup balik. Show your boobs and ass to world. Please. Kipidad with KimK !!
  4. OrangBukit says:
    Hilang 200,000? Camne kao kira tu? Research ape yg kao buat dlm masa yang singkat ni? BANGANG…. KALO TAK TAU JANGAN CAKAPLAH….BODOH
  5. green says:
    biar la dia, kalau yg 200,000 ribu tu ada just nak kecam n menyidir je. baik xyah ada… buat sakit ati n menyemak je.. kurang pun tak luak, ada pun x bertambah…
  6. melati says:
    sokong… sokong … sokong… 200,000 yg jahat2 sahaje.. gi mati la…
  7. azman says:
    tak si penulis wartawan yg BODOH…
  8. Star says:
    cantik fazura…
  9. roti says:
    go girl, jangan dilayan mangkuk2 yg dengki dengan kecantikan u…
    love u Fazura..
    1. TM Jay says:
      kecantikkan x kekal…org bodoh yg kagum dgn kecantikan.
  10. a. says:
    Dulu suka sangat dengan dia. Fazura always spread positive words!
    But then, lepas issue KimK ni, memang totally lost respect dengan dia.
    Angkuh sangat. Dah terang lagi bersuluh salahnya, lagi tak nak ngaku. Lagi nak buat2 Diva.
    Aihh.. tak rugi pon mintak maaf.
    Fazura, Loser!
  11. salwa says:
    gila nak mintak maaf!!!!!!!! kalau aku pun tak la, ayat memang sindiran, nak puji, puji la betul2..
    perempuan jalang tu memang nak raih publisiti… sape yg follow dia memang BODOH..
    pe yg ko dapat kat BLOG dia????
  12. raihan yg baik says:
    padan la muko ko, ko la raihan yg jahat tu… kalau sekadar nak kata cam tu baik diam je… ko pun niat ati bukan baik sangat…
  13. love fazura Malaysia’s beautiful says:
    kepada haters yang komen bodoh bodoh di atas… kau semua menyemak aje. Kepada fazura, tahniah sebab masih ramai followers anda di instagram. You’re malaysia’s ‘beautiful’ and do stay cool always.. The best policy is to hold your dignity and avoid getting involved in sensitive issues which will only give way to these haters to worsen the situation. Don’t give these haters the chance to topple you for they are living parasites in the entertainment industry.
  14. Pjul says:
    yuppppp…. padan muka RAIHAN.. naik heran.. hahahah…
  15. love fazura says:
    Sokong awak, coment paling WIN…
  16. KiMAKau says:
    Ada jugak macai fazura sini…kipidap
  17. Lallala says:
    yg impress dgn fazura…pondan2 yg baru nk kenal dunia.
  18. mawar says:
    kalau kawan yg baik tu pondan.. NGAPE? tak leh kawan ke? itu kawan dia, yg gembira kan dia, yg tolong dia, kalau ada jahat, pendengki cam sarah ali wat pe… klu dia pondan pun, iru hal dia ngan Allah, sape ko nak kata dia camtu.. ko lg jahat mulut, klu ade benda baik nak kata, diam je… takyah nak taip pape!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *