Abby Abadi Kirim Mesej Romantik Buat Suami Di Instagram? “Balik nanti kita shopping atas katil” ATAS KATIL!!!

Umum mengetahui bahawa Abby Abadi dan juga suaminya baru saja mendirikan rumah tangga dan baru-baru ini Abby telah berkongsikan sesuatu yang mungkin agak intim untuk dikongsikan bersama peminat di Instagram.


Abby Abadi Kirim Mesej Lucah Buat Suami Di Instagram? - ROTIKAYA
Terharu dengan luahan suaminya di Instagram, Abby dalam masa yang sama turut membalas kenyataan suaminya di laman sosial itu dengan cukup romantis.
“Alolololoooo.. So suweettt!!! Terima Kasih juga buat suami @jaiezzany kerana menerima si dobokkkk ini seadanya. hehe… Dobok ‘limited edition’ ok hehe.. Malu dah nak ambil gambar sbb badan dah macam guni berassss”“Apapun, nak pesan: Suamiku @jaiezzany jangan berangan ditempat kerja k. Balik nanti kita shopping atas katil k hehe… (Jangan bgtahu org shopping kt mana.. Nanti dorg tiru hahaha,” antara ayat yang ditulis Abby di Instagramnya.
Mungkin juga apa yang dimaksudkan Abby adalah untuk shopping online di atas katil. Maklumlah, zaman sekarang mahu membeli belah di mana-mana pun boleh. Malah peminat juga menyatakan mereka sangat manis bersama. Apa pun, semoga pasangan ini bahagia till Jannah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *