Aku order Foodpanda, Terkejut Ini yang ada dalam Kotak Makanan. Benda Apakah Itu.

Siapa je tak suka dengan haiwan yang comel ni. Dia berbulu, badan berwarna oren, bermata biru, pipi tembam. Ramai yang suka dengan haiwan yang manja ni.

Comelnya si mata biru ini nak baring dalam kotak, bila buka kotak si mata biru still duduk dalam tu jugak. Seolah-olah taknak keluar, mungkin si mata biru ni rasa best plak duduk dalam kotak dari keluar kotak.

Si mata biru ni sejenis kucing British Golden Hairyang mahal tahu.  Harga anggaran 3k hinggan 8k. Kena tengok murah pulak macam mana. Mungkin yang baby murah, yang besar mahal. Lagi satu dia ada macam-macam jenis British Shorthair dan ada pulak berbagai warna seperti Oren, Hitam yang ramai orang bela warna Grey. Sebab warna Oren dengan hitam ini macam limited.

Comel betul Kucing British Shorthair warna mix ni dengan mata biru dengan ngada ngada buat muka manja eeyy geram je.

@musiucathome Semua salah foodpanda 😹 #fyp #foryoupage #fypシ #kucing #kucingcomel #britishshorthair #cat #muar ♬ original sound – Nor Syamila

Tengok komen nitizen yang geram dengan kucing tu.

Jom tonton video dari Youtube Onviral 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress