Cara ‘Transfer Online’ Duit Ke Akaun ASB, Mudah Je!

Selain menyimpan di Tabung Haji, kita juga kerap menyimpan wang di ASB untuk simpanan masa depan anak-anak. Pun begitu adakalanya dek kerana terpaksa ke bank, kita terlambat membuat simpanan setiap bulan.

Sebenarnya tak perlu ke bank pun, ini cara mudah simpan wang di ASB. Hanya buat simpanan di atas talian saja. Jom ikuti langkah demi langkah perkongsian Nurul Ashikin Che Darus ini. Mudah sangat!

Dah daftar semua tu kena download aplikasi ASNB. Cara simpan tu kak kin share gambar kat bawah ni.

Semoga bermanfaat jom saving simpanan masa hadapan. Jangan risau asb ni bila bila masa kita nak guna duit boleh ja bawa keluar tau.

Rugi hampa tak manfaatkan ASB nii dpt duit free free jaa. Sikit sikit pun takpa janji dapat free dari simpan bawah katil.

Baca Juga: PENTING! Cara Kemaskini Permohonan BKM

Pertanyaan lanjut lebih tepat contact Amanah Saham Nasional Berhad.

1.Wajib download Apps dulu, baru boleh online transfer.

2.Dah buka apps tu masuk password akan keluar macam ni. Just click, tekan lihat semua pastu nanti pilih la nak tambah duit kat anak mana.

3. Click tambah pelaburan tu.

4. Minimum RM100 tau boleh masuk. Maximum berapa pun boleh tak silap kakkin. Kalau nak masuk 3k just tulis terus dekst jumlah tu. Ikut la step kakkin tulis 1 sampai 4 tuu. Senang.

5. Ni bank-bank tersedia banyak lagi bank bawah tu ikut la hampa nak transfer dari bank mana click je.

6. Contoh masuk RM100 kan lepas tu tekan sahkan bawah sekali tu.

8.Pastu masuk la macam biasa hampa dok shopping online tu. Nak shopping shoppe tu teringat nak saving p cepat cepat boleh berjimat kan.

Baca Juga: Cara Keluarkan Duit ASB Secara Online Tahun 2022

Selesai!

 

 

Jom tonton video dari Youtube Onviral 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress