Gaya Selebriti Di Karpet Merah Festival Filem Malaysia 27. Wow!! LIhat Gambar Umie Aida dengan Erma Fatima, Tak Terkata!!

Pada beberapa hari yang lalu telah berlangsung Festival Filem Malaysia (FFM) kali ke 27 yang diadakan bagi mengiktiraf karya serta insan seni yang aktif dalam menghasilkan filem tempatan. Malah pihak FFM sebelum ini katanya mahu menjadikan majlis anugerah ini sebagai majlis yang mampu memberi impak positif kepada industri negara.
Antara barisan artis yang turut hadir memeriahkan majlis anugerah pada malam ini ialah Izara Aisyah, Erma Fatima, Umie Aida, Nad Zainal, Ayu Raudhah, Liyana Jasmay, Scha al-Yahya, Awal Ashaari, Joe Flizzow dan ramai lagi rakan selebriti yang lain.
Untuk pengetahuan anda, pemenang FFM 27 tidak lagi diberi ganjaran dalam bentuk wang tunai sebaliknya menerusi rekaan baharu trofi yang terdapat satu kepingan emas 916. Kami kongsikan beberapa keping gambar gaya selebriti di karpet merah majlis ini yang bertemakan Sehati Sejiwa.Enjoice!
1 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA2 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA3 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA4 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA5 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA6 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA7 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA8 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA9 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA15 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA13 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA12 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA11 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA10 - Gaya Selebriti Di Karpet Merah FFM 27 - ROTIKAYA

Related Posts

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress