Jawatan Kosong KKM Seluruh Malaysia – Gaji RM2,317 / RM9,620

Permohonan Jawatan Kosong di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan :

1.Pegawai Penyelidik Gred Q41
2.Pegawai Sains Gred C41 (Biomedikal)
3.Pegawai Sains Gred C41 (Mikrobiologi)
4.Pegawai Sains Gred C41 (Fizik)

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan: November 2021
Lokasi: Pelbagai Negeri
Sektor: Kerajaan
Kelulusan Minimum: Ijazah
Status Pelantikan: Tetap/kontrak
Keperluan & Kelayakan Memohon
Sekiranya anda merupakan calon yang  berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di KKM

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Klik Sini: Permohonan Jawatan Kosong KKM

Info Lain Atau Terkini:

Semoga anda berjaya bagi setiap permohonan yang telah anda mohon. Pastikan anda telah mengisi segala maklumat dengan betul dan tepat. Anda juga boleh layari laman web Onviral untuk mencari kekosongan jawatan terkini atau permohonan bantuan semasa.

 

Jom tonton video dari Youtube Onviral 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress