Jawatan Kosong Institut Penyelidikan & Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) Seluruh Malaysia

Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI), anda boleh memohon sebelum 12 November 2021 / Gaji RM2,080 – RM9,546. Khas kepada anda yang masih mencari pekerjaan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini pada halaman Onviral

Pengambilan jawatan kosong ini dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang telah disenaraikan pada maklumat di bawah. Pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum membuat permohonan.

1. Pegawai Tadbir N41

Kelayakan Minima: Ijazah

Majikan: Institut Penyelidikan Dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI)
Tutup Permohonan: 12 November 2021
Kekosongan: Pelbagai Kekosongan Ditawarkan

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut

  1. Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong MARDI adalah merupakan kekosongan terkini di https://ejawatan.mardi.gov.my/
  2. Pemohon perlu mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri dan memastikan turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.
  3. Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.
  4. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.
  5. Untuk maklumat lanjut dan syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: KLIK SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Jika anda merupakan calon yang memiliki kelayakan seperti kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf, anda di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain

Manfaat Pekerjaan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti tahunan
  • Cuti sakit dan lain-lain

Bagaimana Untuk Memohon?

  1. Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara online / atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
  2. Klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
  3. Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
  4. Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga Berjaya!

Catatan

  • Borang Permohonan secara online yang tidak lengkap akan ditolak.
  • Hanya calon-calon yang layak selepas disenarai pendek sahaja akan dipanggil ke peringkat seterusnya.
  • Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas TIGA (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan anda tidak berjaya.

Related Posts

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress