PERKESO : Pengambilan Pelbagai Jawatan Kosong Minima SPM

Kepada mereka yang masih mencari kerja kosong atau berminat untuk memohon tawaran yang ditawarkan, sila baca dan memahami dengan teliti kehendak bakal majikan sebelum memohon. Khas untuk anda yang masih mencari pekerjaan atau berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini pada halaman Onviral

Pengambilan calon dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang disenaraikan pada rajah diatas. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan tersebut.

Jawatan Yang Ditawarkan :

  • Perantisan PERKESO
  • Pegawai Kerani Sambilan Gred 14

Nama Majikan : PERKESO
Tarikh Tutup : Rujuk Iklan

Dapatkan Iklan / Borang Permohonan di Berikut

1. Kepada calon yang berminat, calon hendaklah menghantar maklumat permohonan secara lengkap merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas (jika perlu).
2. Syarat dan terma bagi permohonan ini perlu dirujuk di laman web pengambilan jawatan jobstreet (halaman penuh pengiklanan jawatan).
3. Calon juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada link d bawah.

Sila Lihat Pautan : APPLY SINI

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya calon  berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, anda adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan pada iklan)

Kelebihan :

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Cara Permohonan? 

  1. Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.
  2. Klik pada pautan “Apply Sini” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.
  3. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.
  4. Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *