DSV Bayar Gaji PA Baru RM10,000 Sebulan,Kacak & Pakej Lengkap

Ibarat mencari seorang putra ,akhirnya Dato Seri Vida menemui calon PA yang sesuai mengikut citarasa dan keperluan dalam kerjayanya sebagai usahawan selebriti . Pencarian seorang PA berlangsung sejak Disember lalu akhirnya terhenti setelah DS. Vida mendedahkan identiti pembantu peribadinya yang dikenali  Qushayry atau Abang Qu yang merupakan seorang influencer.

Menerusi satu entri di laman Insta Story beliau, Ds Vida menyatakan pembantu peribadinya yang baru adalah seorang pemalu jika dibandingkan dirinya yang happy go lucky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato Seri Vida (@datoserivida)


Menurut Ds Vida, ramai yang menghantar resume yang terdiri dari latar belakang yang hebat-hebat.Dan pilihannya adalah Abang Qu.Ds.Vida juga berniat memberikan rezeki(hadiah) kepada para pengikutnya yang sentiasa memberikan komen positif dan sokongan baik dalam kerjaya dan bisnesnya.

Sementara itu, Abang Qu juga ada membuat hantaran di instagram  meminta agar orang ramai mendoakan  perjalanannya di Empayar Ds.Vida dipermudahkan dan baik dan lebih berjaya.

Abang Qu menggantikan Ahmad Iqbal Zulkefli yang telah dipecat pada tahun 2018 dimana Iqbal dikatakan tidak membuat kerja mengikut skop yang diberikan.-onviral

artikel berkaitan ; ‘Saya Terpaksa Jujur’,Tak Sangka Ini Luahan Dato Vida Pada Iqbal Secara Live

baca lagi ; Tawar Iqbal Zulkefli Berlakon, Erma Fatima Tak Hirau Kecaman

sambung lagi ; Baru Sehari Berlakon, Iqbal Dah Terima Komen Sebaliknya.

 

 

Related Posts

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress