“Kamu siapa, kamu siapa…” Ibu Kucing melahirkan semua anak Oyen tapi tiba-tiba seekor berbeza

 

 

Kepada sesiapa yang mempunyai minat memelihara haiwan yang sangat comel ini sudah pasti akan merasa sangat gembira apabila kucing kesayangannya melahirkan anak-anak yang mungkin nampak sama sepertinya ibu kucing terutama yang berbulu lebat ataupun mempunyai warna yang sama.

Namun begitu,  kisah seorang pengguna TikTok diatas nama pemilik  Akhmad Adhi Wibowo agak berbeza apabila lain pula yang terjadi dimana salah seekor anak kucing miliknya melahirkan anak yang sama warna dengan ibunya kecuali seekor.

Berdasarkan paparan video yang dimuat naik, rakaman ibu kucing tersebut sedang menyusukan beberapa anak ekor anaknya yang persis seperti ibu kucing yang berbulu lebat serta berwarna oren keemasan.

Namun diakhir video, pemilik akaun merakam salah seekor anak kucing yang mempunyai warna berbeza iaitu berbelang hitam dimana ia sangat berbeza dengan anak-anak kucing (adik beradik) yang lain.

Paparan video yang disertai dengan muzik latar yang sesuai dengan keadaan seekor anak kucing yang berbeza  iaitu lagu ‘KAMU SIAPA‘ rata-rata mengundang rasa riang dan lucu dari warganet.

@adhiwibowo122

Kamu siapa Part II 😂 #catlover #cat #kucinglucu #fypシ #fyp #kucingtiktok11

♬ Kamu Siapa ??? – ibray

Paparan video yang menunjukkan telatah anak-anak kucing miliknya itu ternyata mendapat perhatian ribuan warganet yang meninggalkan komen serta  melebihi 100,000 tanda suka. Ibu kucing oyen dan anak-anak nya sekelip mata menjadi popular apatah lagi seekor sahaja anaknya yang berbeza warna.

Warganet pada masa yang sama mengakui  kucing milik mereka juga ada yang seperti itu.

“KUCING TU COMEL SEBAB MATANYA BIRU”

“ANAK SIAPA LAH NI”

“WARNA LAIN SEBAB IKUT WARNA BAPALAH TU”

Aksi seekor anak kucing yang berlainan warna daripada adik beradik kucingnya yg lain amat mencuit hati warganet. Yg lain semua mengikut warna ibunya tetapi hanya si belang sahaja seekor yang berbeza.

@adhiwibowo122

Kamu yang terkuat 😍#fyp #fypシ #fypindonesia #GoodMoodTiapHari #kucing #catlovers #cats

♬ Kamu & Kenangan – Maudy Ayunda – Aminda Chinika

Kelihatan conel sibelang hitam disitu memandangkan ia seekor sahaja yang berlainan warna.

@adhiwibowo122

Olahraga sore 😂 #fyp #fypシ #catlover #kucinglucu #kucingnyimut #kucing #kucingtiktok11 #pecintakucing

♬ original sound – Akhmad Adhi Wibowo – Akhmad Adhi Wibowo

Sumber : TikTok

 

Jom tonton video dari Youtube Onviral 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2022 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress