Ko Nie Kenapa, Macam Setahun Tak Makan. Aksi Oyen Buat Sesuatu Dekat Mangkuk Makan Undang Naik Angin Ibundanya.

Kucing berwarna oren atau lebih ramai yang menggelarkannya Oyen ini cukup terkenal dengan sifat nakalnya. Dikatakan sering buat hal, kadang-kadang apa yang dilakukan oyen boleh tahan mengh1burkan!

Bagaimanapun, baru-baru ini telatah seekor kucing oren ini telah mer4ih perhatian ramai. Dalam rakaman itu kelihatan kucing oren itu sedang mengetuk-getuk mangkuk makanannya. Seakan mahu memberitahu tuannya yang mangkuknya sudah kosong dan mahu diisi makanan.

Berikut adalah perkongsian Oyen buat hal ketuk mangkuk minta makanan yang dikongsikan oleh seorang pengguna Tikt0k baru-baru ini:

@kotpersik27Не верьте коту, он ел 20мин назад? ##котбайкот ##котзабастовщик ##котмузыкант ##смешныевидео ##смешныеживотные♬ оригинальный звук – Тот самый, знаменитый кот

Malah dalam perkongsian lain, kelihatan Oyen ini ketuk mangkuk minta makanan dengan cara yang sama. Memang buat hal betullah si Oyen ini!

@kotpersik27Персик очень любит подарки @PETSHOP.RU ##котбайкот ##котзабастовщик ##рыжий ##котэперсик ##смешныекотики ##видеокотики♬ оригинальный звук – Тот самый, знаменитый кот

Selagi tidak diisi makanan dalam mangkuk makanannya itu, selagi itulah si comel ini membuat on4r. Boleh tahan bing1t juga bunyi yang dihasilkannya itu! Malah perk0ngsian rakaman ini turut dimuat naik semula oleh Instagram Era.je dan telah menarik perhatian ramai.

Berikut antara reaksi warg4net yang ditinggalkan di ruangan kom3n perkongsian tersebut:

“Selagi ko tak isi makanan dalam ni, selagi tu aku mem3kak”

“Semb0yan telah berbunyi, makanan tak sampai lagi. Memang kirim salam lahhh barang2 kat rumah tu nanti hahaha”

“Alahai per4ngai gigit kang”

Related Posts

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress