Penafian / Disclaimer

Maklumat yang disediakan oleh onviral.com.my adalah untuk informasi umum sahaja. Semua informasi di dalam laman web ini adalah untuk kebaikan bersama, walau bagaimana pun kami tidak akan bertanggungjawab keatas mana-mana maklumat yang tidak tepat, kesahihan berita, maklumat yang betul, maklumat palsu yang bakal atau telah disediakan oleh laman web ini.

Didalam apa jua keadaan dimana kami tidak mempunyai libiliti terhadap masalah atau kerugian ketika anda melayari laman web ini.  Penggunaan anda dilaman web ini serta penyebaran maklumatnya adalah menjadi risiko andan sendiri. Terima Kasih

Penafian pautan luar di laman web ini

Laman web ini mungkin mengandungi pautan ke laman web yang lain ataupun kepada bahan hak milik orang lain malahan mungkin kepada pemilikan pihak ketiga atau juga mungkin pautan kepada pengiklanan. Jadi perlu anda tahu, pautan tersebut pihak kami tidak melakukan sebarang semakan atau menyiasat tentang kesahihan, ketepatan atau keboleh percayaan.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang maklumat yang disediakan oleh pihak ketiga, sebarang transaksi yang anda lakukan atau sebarang pekhidmatan yang disediakan dari pautan yang terdapat di laman web kami.

Penafian Laman Web

Laman web ini tidak boleh dan tidak menyediakan maklumat tentang dadah, sebarang bentuk ubatan, benda-benda haram, rokok dan arak. Segala maklumat disediakan adalah sebagai maklumat umun dan maklumat pendidikan sahaja, ianya tidak boleh dirukuk sebagai maklumat penting atau nasihat kepakaran.

Sebelum membuat sebarang tindakan terhadap maklumat yang disediakan oleh laman web ini, kami sarankan supaya anda mendapatkan maklumat daripada pakar yang berkaitan. Penggunaan sebarang maklumat di laman web ini adalah menjadi risiko anda sendiri.

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress