Shopee Affiliate Program : Langkah Buat Duit Tanpa Menjual

Anda Tak Perlu Menjual Barang. Sila Baca Sampai Habis Untuk Tahu Cara Buat Duit Shopee Affiliate Program

Adakah anda tahu yang kini jika tak jual barang pun anda boleh buat duit dengan Shopee Affiliate Program. Bermakna setiap bulan ada yang boleh dapat komisen lima angka. Percaya atau tidak? Caranya adalah dengan share link sahaja.

Terdapat ramai juga yang sambil share link Shopee sambil tu juga dapat perolehi komisen empat angka. Hebat kan? Contohnya adalah seperti di bawah:

Shopee Affiliate

Untuk pengetahuan, ini bukanlah skim cepat kaya. Ini adalah program affiliate rasmi dari Shopee. Ianya adalah salah satu program jualan yang tidakmemerlukan anda untuk menjual dimana anda hanya perlu kongsikan link anda sahaja.

Affiliate Shopee

Affiliate adalah program buat duit online dengan cara share link sahaja dimana sekiranya ada pembelian daripada orang lain melalui link affiliate kita, maka kita akan dapat komisen.

Affiliate berbeza dengan dropship di mana kita perlu layan pelanggan. Untuk affiliate, kita hanya perlu share link sahaja.

Baca Juga: Jadual Jangkaan Masuk Duit BPR Fasa 3 – Semak BSN, Maybank, CIMB

Shopee Affiliate

Kita ambil contoh, anda baru sahaja membeli kasut untuk adik, dan tiba-tiba abang anda pula bertanya di mana dan bagaimana nak beli kasut tersebut, jadi anda boleh syorkan abang anda  membuat pembelian  daripada link affiliate Shopee anda. Ia lebih bermanfaat untuk anda daripada menyuruh dia membeli dari laman shopee. Dari link affiliate itu juga sekiranya kita klik, kita akan terus pergi ke laman shopee.

Sekiranya abang anda membeli kasut melalui link anda tadi, anda akan terima sedikit komisen secara automatik daripada jualan tersebut.

Sekiranya abang anda tidak jadi membeli kasut itu, tetapi masih membeli barang lain dalam tempoh 7 hari selepas klik link anda, maka anda masih akan terima komisen. Hebat bukan? Anda akan tetap terima komisen asalkan pembelian barangan adalah daripada link affiliate anda. Anda akan terima komisen jika pembeli membeli dari link affiliate anda itu.

Cara Untuk Mendaftar

Sekiranya anda berminat untuk cuba, jom daftar sekarang di https://shp.ee/p9pxgzv

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Program ini, sila KLIK DISINI

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress