Tentang Kami

Selamat datang ke onviral.com.my, sumber nombor 1 bagi mendapatkan maklumat tentang informasi dan cerita terkini di Malaysia. Kami amat berdedikasi untuk memberikan anda maklumat yang terbaik dengan fokus utama terhadap khidmat pelanggan, bahan-bahan terkini dan kebebasan untuk memilih. 

Ditubuhkan pada 2017 oleh En Mohd, onviral.com.my telah lama menapak didalam industri maklumat. Bermula dari rumah di Cheras Kuala Lumpur dan sekarang telah berpindah ke pejabat di Sri Gombak Batu Caves Selangor. Ketika onviral.com.my ditubuhkan, tujuan utama hanyalah untuk menyampaikan maklumat kepada orang ramai, tetapi sekarang apabila rakyat Malaysia mempunyai kebergantungan terhadap teknologi IT, tujuan utama telah berubah kepada membuka peluang kepada orang diluar sana untuk mencari kerjaya dengan mudah.

Sekarang onviral.com.my menjadikan objektif membantu dan menyampaikan maklumat terkini hanya di hujung jari anda.

Kami berharap anda menyukai penyampain maklumat kami seperti mana kami menyukai menyediakan untuk anda. Jika terdapat sebarang soalan atau komen, jangan malu-malu untuk menghubungi kami di onviralmedia@gmail.com.

Terima Kasih

En. Mohd (Founder)

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress