Unifi Bill – Cara Membuat Pembayaran Atas Talian Paling Mudah

Unifi Bill. Unifi adalah salah syarikat penyedia perkhidmatan internet yang terkenal di negara kita. Saban hari, permintaan unifi semakin meningkat sama ada dalam bandar atau di luar bandar.

Justeru itu, tidak hairanlah jika unifi menjadi salah satu syarikat pembekal internet yang terbaik di negara kita. Disebabkan itu, Unifi telah menyediakan pelbagai kemudahan buat para pengguna mereka. Ia bagi meningkatkan lagi kualiti dan menambah baik perkhidmatan mereka. Salah satu kemudahan yang di sediakan ialah pembayaran unifi bill secara online.

Pembayaran Unifi Bill Secara Online Dengan Menggunakan Maybank2u

Jika dahulu, untuk membuat bayaran bill memang agak agak sukar dan anda terpaksa keluar untuk membuat bayaran bill di kaunter. Namun, pada masa kini segalanya dilakukan hanya di hujung jari sahaja. Mana tidaknya, pada masa kini semua bill boleh di bayar secara online sahaja.

Bukan itu sahaja, ia juga boleh di bayar dengan aplikasi bank online. Begitu juga dengan unifi bill. Anda boleh membuat pembayaran unifi bill online melalui Maybank2u.

Untuk membuat bayaran Unifi bill, di perbankan online, ia biasanya di buat dengan menggunakan aplikasi jompay yang terdapat setiap perbankan online. Jadi, pada kali kami hendak berkongsi dengan anda cara untuk membuat bayaran bill unifi dengan menggunakan Maybank2U. Caranya adalah seperti berikut:

1-Mula-mula sekali anda perlu login ke website Maybank2u mcm biasa Atau klik di sini
2. Selepas itu, anda perlu pilih Pilih Pay & Transfer dan di Bahagian Pay to pilih JomPAY

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress