Video – Si Bulus meluru ke tengah jalan. Superman Pink tiba-Tiba muncul selamatkan dari dilangg4r.

Sifat pecinta haiwan ini haruslah dipupuk oleh semua insan supaya tiada pengani4yaan terhadap haiwan. Haiwan juga adalah makhluk yang berny4wa yang mempunyai peluang untuk hldup di bumi yang terbentang luas ini.

Kadang2 bila seseorang itu pecinta haiwan tidak kira la di mana atau dalam situasi apa pun seseorang itu tetap meny3lamatkan apa jenis haiwan pun jika mereka berada dalam situasi yang meng4ncam ny4wa.

Tul4r sebuah video telah dikongsikan di aplikasi TikT0k oleh seorang penggun4 tentang seorang rider Fo0d Panda. Video tersebut adalah tentang us4ha seorang abang rider yang baik hati menolong seekor kucing yang telah berada di tengah kesesakan jalan raya.

@kakcintafloristTerbaik rider smua..terbaik abg panda selamatkan miaw2 ?tu? ##catlover ##riders ##foodpanda ##kulimkedah ##fyp ##fypシ♬ original sound – Abang Panda

Apabila melihat kucing itu berada dalam keadaan bah4ya di tengah jalan raya yang sesak, beliau sanggup berhentikan motor di tepi jalan, mengambil dan meletakkan kucing yang m4lang itu di tepi jalan agar tidak berlaku sebarang kem4langan atau kem4tian. Sungguh baik hati abang rider tu.

Menurut ruangan komen pula, n3tizen yang memuji tindakan abang rider itu kerana sanggup meletakkan dirinya dalam keadaan yang b4haya semata hanya selamatkan seekor kucing dan ada juga yang memuji. Adakah semua abang rider ni baik hati kerana sejak kebelakangan ini banyak berita kebaikan abang rider yang dided4hkan.

“Dia Ibarat Satu Dalam Sejuta” – Sanggup Bah4yakan Diri, Rider Foodpanda Sel4matkan Kucing Di Jalan Ses4k Terima Pujian Ramai

Related Posts

© 2023 Onviral - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress